samen steeds slimmer

Wij zijn Rd4 Bedrijvenservice

Rd4 Heusschen Schrouff 053 web

Wij dagen elkaar uit om het iedere dag beter te doen

Zo willen we ons onderscheiden en laten zien dat Rd4 Bedrijvenservice voor jou dé beste partner is. Elke dag zetten we ons in voor een mooie en schone leef- en werkomgeving. Wij zoeken constant naar slimme en duurzame oplossingen om afval te verminderen en grondstoffen te scheiden. Voor ons bestaat afval niet. Het afval van vandaag is de grondstof voor morgen. Wij verzorgen de bedrijfsafvalinzameling voor méér dan 3.500 bedrijven in Zuid- en Midden-Limburg. Naast het inzamelen en verwerken van jouw bedrijfsafval en gevaarlijk afval, biedt Rd4 Bedrijvenservice ook dienstverlening in reiniging. Met onze veegservice, kolkenreiniging en hogedrukreiniging houden we jouw bedrijfsterrein schoon en veilig toegankelijk voor jouw medewerkers en klanten.

Rd4 Gaia Zoo 129 web

Voor alles een slimme oplossing

De meest voorkomende afvalstromen en grondstoffen bij bedrijven betreffen restafval, papier en karton, GFT-afval, glas, vertrouwelijk papier en swill. Maar we scheiden, verwijderen en verwerken nog veel meer afvalstromen, van hout, bouw- en sloopafval en metaal tot elektronica en datadragers. Daarnaast staat Rd4 Bedrijvenservice voor je klaar als je gaat verhuizen of als je met jouw bedrijf stopt. We halen gebruikte meubels, elektrische apparaten en overtollige voorraden bij je op. Ga je verbouwen of opruimen? Dan komen verschillende soorten afval en grondstoffen vrij. Bij ons kun je terecht voor tijdelijke containers in verschillende formaten. Ook zijn wij jouw partner om jouw evenementen te laten slagen. Wij zorgen voor een schoon evenemententerrein, maar denken ook graag mee tijdens de voorbereidingen van een evenement.

Rd4 Gaia Zoo 072 web

Wij willen ook uitblinken met onze aantrekkelijke tarieven

We zoeken samen met je naar pasklare en efficiënte oplossingen. Om je zo goed mogelijk te adviseren, volgen we de ontwikkelingen op het gebied van afvalinzameling en verwerking op de voet. Alleen zo kunnen we onze diensten tegen de meest aantrekkelijke tarieven aanbieden, zonder plaatsingskosten, milieuheffingen en toeslagen, zoals brandstoftoeslag. Want ook dát maakt Rd4 Bedrijvenservice een betrouwbare en duurzame partner.

Ons enthousiast team

Altijd dichtbij

Dat zijn wij! We kennen Zuid-Limburg op onze duim, omdat we al dagelijks voor meer dan 140.000 huishoudens het huishoudelijk afval inzamelen en verwerken. Klanten weten ons te vinden, omdat we dezelfde taal spreken en weten wat er in de regio gebeurt. We willen actief bijdragen aan het succes van bedrijven. We verdiepen ons in iedere klant om met de juiste oplossingen te komen. Ontdek ons compacte team.

1 /

E9 A0913 v2 web LR

Erik Wemmers

E9 A1097 1 v2 web LR

Georgina Smeets

Nick Houben web LR

Nick Houben

E9 A0844 v2 web LR

Marisa Heijnen

Richard Verweel web LR

Richard Verweel

E9 A0810 v2 web LR

Monique Vroomen

E9 A9201 1 v3 web LR

Sanne Hengeveld

E9 A0870 v2 web LR

John Janssen

E9 A0894 v2 web LR

Henri Bak

Wij zijn Rd4

0

Limburgse gemeenten

0

huishoudens

0

inwoners

0

bedrijven

0

voertuigen

0

kilo afval en grondstoffen per jaar

0

medewerkers

0

ledigingen per jaar

0

grondstoffenparken voor inwoners

0

bezoekers

0

kolken reinigingen per jaar

0

containers

0

kringloopshops

0

bezoekers per jaar

0

sorteercentra voor textiel, elektrische apparatuur en BEST- tassen

0

km gladheidsbestrijding

Brochure

Alle informatie rustig nalezen? Download of bekijk online onze Rd4 Bedrijvenservice brochure.

Download brochure (pdf)
Onze brochure bekijken