altijd een slimme oplossing

Gladheidbestrijding: een veilig bedrijventerrein voor uw medewerkers

Bij sneeuw en ijzel is het belangrijk dat medewerkers, leveranciers en bezoekers veilig jouw terrein kunnen betreden. Een glad bedrijventerrein kan leiden tot ongelukken. Naast blessures of verwondingen kun je ook denken aan materiële schade aan auto’s van personeel, bezoekers of toeleveranciers. Je kunt in het geval van een ‘uitglijder’ financieel aansprakelijk worden gesteld. Dit kan bijvoorbeeld na een val, die tot langdurig ziekteverzuim leidt, behoorlijk in de papieren lopen. Wij zorgen in overleg met jou graag voor gladheidbestrijding van jouw terrein op de momenten dat het nodig is.

Foto strooiwagen 2 mei 2021

Curatief en preventief strooien

Rd4 kan jouw bedrijfsterrein zowel curatief, op het moment dat het glad is sneeuwschuiven en zout strooien, als preventief, op basis van lokale weersinformatie, vóór dat het glad is, strooien. Zo ben je altijd verzekerd van een toegankelijk terrein.

We houden het weer voor u in de gaten

We maken bij gladheidbestrijding gebruik van de verschillende meldpunten van de Provincie Limburg. Op deze punten wordt in de winter voortdurend de wegdektemperatuur en de wegdekvochtigheid gemeten. Dankzij deze informatie en op basis van de actuele weerberichten, zijn wij altijd in staat om tijdig uit te rukken en gladheid te voorkomen.

24/7 in de startblokken

Gladheidbestrijding is zeven dagen per week, 24 uur per dag mogelijk. Onze strooiapparatuur doseert de hoeveelheden zout dankzij moderne elektronica tot in de puntjes. Hierdoor is een optimaal en milieubewust resultaat altijd verzekerd.

Naast het wettelijk verplichte begaanbaar maken van de openbare weg, kunnen wij onze strooiwagens ook bij jou inzetten. Indien je een overeenkomst met ons hebt, wordt jouw bedrijventerrein standaard mee gestrooid.

Pallet strooizout

Strooizout

Rd4 is ook leverancier van zakken strooizout. Deze zakken met een inhoud van 20 kg kunnen worden afgeleverd bij jouw bedrijf of worden afgehaald bij Rd4.