Proclaimer, toegankelijkheid en privacy

Proclaimer

Reinigingsdiensten Rd4 is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Je mag verwachten dat de informatie correct en actueel is en dat deze leesbaar en begrijpelijk is. Toch kan het voorkomen dat er een fout op deze website staat. Zie je een fout of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Neem dan contact op met de Rd4 Bedrijvenservice via bedrijvenservice@rd4.nl. Je kunt ook met ons bellen via 045 5437150 (keuze 2). Wij stellen je reactie zeer op prijs en doen ons best deze website hiermee te verbeteren.

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat de informatie op deze website toegankelijk is voor iedereen. Daarom werken wij continu aan onze website. Bij de inrichting van deze website wordt rekening gehouden met een optimale toegankelijkheid voor alle gebruikers van deze website. Heb je in de tussentijd problemen met de toegankelijkheid en het gebruik van deze website? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie via communicatie@rd4.nl.

Privacy

Rd4 Bedrijvenservice verzamelt en verwerkt persoonsgegevens in kader van haar dienstverlening aan bedrijven, organisaties en gemeenten. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk en zorgvuldig met deze persoonsgegevens om. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke gegevens Rd4 Bedrijvenservice verwerkt, met welk doel en hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan.