samen steeds slimmer

Het afval van vandaag is de grondstof voor morgen

Image onze diensten 1

samen steeds slimmer

Elke dag zetten wij ons in voor een mooie en schone leef- en werkomgeving. Wij zoeken constant naar slimme en duurzame oplossingen om afval te verminderen en grondstoffen te scheiden. Wij verzorgen de bedrijfsafvalinzameling voor meer dan 3.500 bedrijven in Zuid- en Midden-Limburg. Maar we doen nog veel meer. Zo verzorgen we de reiniging van uw bedrijfsterrein met onze veegservice en houden in de winter uw terrein toegankelijk en veilig met onze gladheidsbestrijding. Ook beschikken we over een kringloopservice. Wij halen met veel plezier uw gebruikte meubels, elektrische apparaten of overtollige voorraden bij u op. Ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Image onze diensten 2

Inzamelmiddelen voor al uw bedrijfsafval

Voor ons bestaat afval niet. We proberen zoveel mogelijk afval te scheiden, met als doel afval te gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. Samen met u willen we ook zoveel mogelijk bedrijfsafval scheiden. Bekijk onze veelzijdige inzamelmiddelen voor alle soorten afvalstromen en grondstoffen:

Image onze diensten 3

Onze veelzijdige diensten

Naast het inzamelen en verwerken van bedrijfsafval, hebben we voor bedrijven en organisaties een veelzijdig dienstenpakket in huis. Van slimme oplossingen voor gevaarlijk afval tot diverse reinigingsdiensten zoals onze veegservice, kolkenreiniging en hogedrukreiniging. Alles om uw bedrijfsterrein schoon en toegankelijk te houden. Lees meer over onze overige diensten: