Altijd een slimme oplossing

Alles voor een geslaagd evenement

Foto advies mei 2021

Goede voorbereiding is het halve werk

U kent de beelden wel: na elk event liggen duizenden wegwerpbekers, bakjes, papier, draagkartons over het terrein. De bezoekers hebben zich goed geamuseerd. Maar na elk event moet de boel worden opgeruimd. Een terrein moet weer snel en veilig toegankelijk zijn. Wij zorgen voor, tijdens en na een evenement voor een schoon evenemententerrein. Onze adviseurs denken graag met u mee en ontzorgen u in alles wat bij het reinigen van een evenemententerrein komt kijken.

We hebben voor elk evenement, van klein tot groot, een passende oplossing. De meest voorkomende afvalstromen en grondstoffen bij evenementen betreffen restafval, glas, papier en karton. Rd4 Evenementenservice staat 24/7 voor u klaar. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

240 660 1100

240, 660 en 1100 liter rolcontainers

Verschillende rolcontainers in diverse groottes voor restafval, glas, papier en karton
Optioneel bij een 240 liter rolcontaine
r: een houten ombouw met doek en eigen logo

10 20 30

10 m3 open afzetcontainer en
20 en 30 m3 gesloten afzetcontainers
30 m3 magazijncontainer

Open en gesloten afzetcontainers voor restafval, glas, papier en karton
Magazijncontainers voor tijdelijke opslag

Pers

24 m3 perscontainers

Perscontainers voor restafval, papier en karton

Veegwagen hogedruk bovenelkaar

Reinigingsdiensten

Veegservice en hogedrukreiniging
Optioneel: extra medewerkers met handblazers

Ombouw

Eigen logo op inzamelmiddelen en overige accessoires

Speciaal voor evenementen hebben wij een houten ombouw ontwikkeld voor een 240 liter rolcontainer. Deze houten ombouw geeft de rolcontainer een mooier aanzicht en uw evenement een duurzamere uitstraling. De ombouw zorgt er ook voor dat de locaties van de rolcontainers op een afstand beter zichtbaar zijn voor bezoekers. Het doek van de ombouw kunnen wij voor u personaliseren met uw eigen logo.

Naast de verhuur van onze inzamelmiddelen en inzet van reinigingsdiensten, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere handschoenen, veiligheidshesjes, grijpers en nog veel meer.