Altijd een slimme oplossing

Alles voor een geslaagd evenement

Foto advies mei 2021

Goede voorbereiding is het halve werk

Tijdens en na elk event moet de boel worden opgeruimd. Een terrein moet weer snel en veilig toegankelijk zijn. Wij zorgen voor, tijdens en na een evenement voor een schoon evenemententerrein. Onze adviseurs denken graag met je mee en ontzorgen je in alles wat bij het reinigen van een evenemententerrein komt kijken.

De door de overheid gewijzigde regelgeving voor SUP's (single-use-plastics) zorgt voor veel vraagtekens bij de organisatoren van evenementen. Onze adviseurs helpen je om de vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld ook over het verzamelen van een monostroom PET, waar Rd4 er dan voor zorgt dat dit hoogwaardig wordt gerecycled.

We hebben voor elk evenement, van klein tot groot, een passende oplossing. De meest voorkomende afvalstromen en grondstoffen bij evenementen betreffen restafval, glas, papier en karton. Via onze veegservice en optionele hogedrukreiniging worden straten en pleinen weer netjes opgeleverd.

Rd4 Evenementenservice staat 24/7 voor je klaar. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

240 660 1100

240, 660 en 1100 liter rolcontainers

Verschillende rolcontainers in diverse groottes voor restafval, glas, papier en karton
Optioneel bij een 240 liter rolcontainer: losse zakken voor in de containers, zodat volle containers eenvoudig geleegd worden
Optioneel bij een 240 liter rolcontaine
r: een houten ombouw met doek en eigen logo

10 20 30

10 m3 open afzetcontainer en
20 en 30 m3 gesloten afzetcontainers
30 m3 magazijncontainer

Open en gesloten afzetcontainers voor restafval, glas, papier en karton
Magazijncontainers voor tijdelijke opslag

Pers

24 m3 perscontainers

Perscontainers voor restafval, glas, papier en karton

Veegwagen hogedruk bovenelkaar

Reinigingsdiensten

Veegservice en hogedrukreiniging
Optioneel: extra medewerkers met handblazers

Doeken presentatie

Eigen logo op inzamelmiddelen en overige accessoires

Speciaal voor evenementen hebben wij een houten ombouw ontwikkeld voor een 240 liter rolcontainer. Deze houten ombouw geeft de rolcontainer een mooier aanzicht en uw evenement een duurzamere uitstraling. De ombouw zorgt er ook voor dat de locaties van de rolcontainers op een afstand beter zichtbaar zijn voor bezoekers. Het doek van de ombouw kunnen wij voor je personaliseren met jouw eigen logo.

Naast de verhuur van onze inzamelmiddelen en inzet van reinigingsdiensten, kun je bij ons ook terecht voor onder andere handschoenen, veiligheidshesjes, grijpers en nog veel meer.