Service op rolletjes

25 jaar Rd4 Bedrijvenservice

26 april 2023

Delen

In 2023 vieren we dat Rd4 Bedrijvenservice 25 jaar bestaat. Het begon allemaal in 1998. Sinds de oprichting hebben we samen veel bereikt!

Kansen

Na 25 jaar is Rd4 uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Zuid-Limburg, met meer dan 600 werknemers. Bij Rd4 geven we mensen kansen. De kans om te werken, om jezelf te kunnen zijn en om te kunnen groeien. We voelen ons sterk verbonden met de regio waarin we werkzaam zijn. Onze wagens rijden er dagelijks door de straten, we kennen elk weggetje en elk pleintje. We zijn inmiddels stevig geworteld in deze mooie regio en we zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Duurzaam

Waar we in het begin vooral bezig waren met het ophalen van restafval, focussen we ons tegenwoordig op het gescheiden inzamelen van grondstoffen. Recycling, hergebruik en duurzaamheid staan voorop. De komende jaren blijven we ons inzetten voor een beter milieu en een schonere samenleving. Dat doen we samen met onze bedrijfsklanten. Dat is een mooie taak en daar zijn we ontzettend trots op.

Bedankt!

We bedanken ‘onze’ 3500 bedrijfsklanten voor hun vertrouwen in Rd4 de afgelopen 25 jaar. Samen zetten we onze schouders onder de volgende 25 jaar!

25 jaar collage collegas 6