Wij hechten veel waarde aan een opgeruimd straatbeeld

19 mei 2023

Delen

Vooruitstrevend en behorend tot de top in de branche is waar het familiebedrijf Jongen Opticien & Optometrie voor staat. Centraal staat kwaliteit, innovatie en stijl met als missie het verzorgen van de beste oogzorg en kijkoplossingen voor iedereen.

Deze visie overlapt met die van Rd4 Bedrijvenservice waarin samenwerken, slagvaardigheid en vooruitstrevendheid de kernwaarden zijn!

Luisteren naar wensen en oplossingen bieden voor alle situaties is natuurlijk ook in het centrum van Heerlen in de Akerstraat gevraagd.
Rd4 Bedrijvenservice haalt bij Jongen Opticien & Optometrie restafval op en ook maakt men gebruik van de vertrouwelijk-papier-dienstverlening, een service die natuurlijk in het portfolio van Rd4 zit.

Eigenaar Dolf Niesters over Rd4 Bedrijvenservice: “Als opticien, en vooral optometrist, hechten wij veel waarde aan het vertrouwelijk omgaan met persoonsgegevens. Wij maken tot volle tevredenheid gebruik van de Rd4-container voor vertrouwelijk papier. Zo weten we zeker dat we de privacy van onze klanten waarborgen.
Als winkelier hechten we daarnaast veel waarde aan een opgeruimd straatbeeld. Rd4 haalt het restafval altijd op de afgesproken momenten op. Goed voor het straatbeeld en de hygiëne!”

"Wij hechten veel waarde aan een opgeruimd straatbeeld."

Eigenaar Dolf Niesters