Dat wij nog jaren de samenwerking mogen voortzetten!

15 september 2022

Delen

Bij Bakkerij Henrotte aan de Marchierstraat 12 in Wijlre is het credo: “Bij ons rolt het brood niet van de band, wij maken het met hart en hand!" Bij binnenkomst komt de geur van vers gebakken broden/broodjes je al tegemoet en zorgen de heerlijke vlaaien en het gebak ervoor dat je maar lastig een keuze kunt maken.

De vriendelijke en professionele medewerkers zorgen ervoor dat iedere klant geholpen wordt en met een lach de winkel verlaat. Ook deze klant mogen wij tot onze trouwe Rd4-familie rekenen! Wekelijks zamelen wij bij Bakkerij Henrotte het afval in met vanzelfsprekend ook net zo’n vriendelijke en professionele Rd4 medewerkers die ervoor zorgen dat wij nog jaren de samenwerking kunnen voortzetten!

Onze contactpersoon Jos Scheeren geeft aan dat naast de dienstverlening ook de communicatie prima is en roemt het feit dat wij actief doorgeven wanneer een container bij feestdagen op een andere dag wordt geledigd immers: “de feestdagen zijn voor een bakker de drukste dagen en dan wil jij je bezighouden met hoofdzaken!”

“De feestdagen zijn voor een bakker de drukste dagen en dan wil jij je bezighouden met hoofdzaken!”