Service op rolletjes

Oplossingen voor de horeca

Als horecaondernemer heb je allerlei uitdagingen als het op je afvalbeleid aankomt. Je hebt bijzondere afvalstromen zoals Swill afval, je bent verplicht tot het plaatsen van een vetafscheider en je afvalbakken raken in piekperiodes sneller vol dan anders. Wij bedienen allerlei uiteenlopende horecazaken en zijn ook jou graag van dienst. Lees meer over hoe wij jouw horecaonderneming kunnen ondersteunen bij de afvalinzameling:

 • Soorten horeca-afval

 • Extra horecadiensten

 • Afstemming afvalinzameling op piekperiodes

 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzame keuze

Horeca container huren

Weet jij al welke afvaldienst je nodig hebt? Bekijk snel en eenvoudig wat een container voor de horeca kost, bestel ‘m meteen of stel je vrijblijvende offerte samen.

 • Scherpe tarieven

 • Tot 10% korting

 • Gratis plaatsing

 • Geen milieu- of brandstoftoeslag


Soorten horeca afval

Hotels, restaurants en cafés hebben uiteenlopende wensen en behoeften voor hun afval. Bij Rd4 Bedrijvenservice hebben we voor elke wens een oplossing, zodat je veilig en hygiënisch afval kunt scheiden. Wij komen alle soorten horeca-afval bij je ophalen:


Daarnaast kun je bij Rd4 Bedrijvenservice terecht voor:

Ook plaatsen wij ondergrondse en semi-ondergrondse afvalsystemen en perscontainers om afval samen te persen. Perscontainers zijn handig bij grotere hoeveelheden afval. Het scheelt ruimte, je hebt een compactere afvalberg, er past meer afval in een container en je kunt besparen op het aantal ledigingen.


Piekperiodes in de horeca? Geen probleem!

Heb je in bepaalde periodes of seizoenen meer of minder afval? Geen probleem!

Bij Rd4 Bedrijvenservice is het mogelijk om de dienstverlening af te stemmen op die specifieke hoog- en laag-periodes. Wij komen als het nodig is en zijn flexibel in de inzameling.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in de horeca

Rd4 Bedrijvenservice helpt met maatschappelijk verantwoord ondernemen, door afval op een duurzame manier te verwerken. Dit draagt bij aan jouw milieu- en duurzaamheidsdoelstellingen en daarmee voldoe je aan de verwachtingen van jouw gasten.

Door afval- en grondstoffen aan de bron te scheiden is het mogelijk om de diverse stromen te recyclen.

Rd4 Heusschen Schrouff 053 web

Kosten besparen

Rd4 Bedrijvenservice hanteert echte all-in tarieven. Dat betekent geen addertjes onder het gras, geen verrassingen, geen kleine lettertjes in de voorwaarden.

 • Scherpe tarieven

 • Tot 10% korting

 • Gratis plaatsing

 • Geen milieu- of brandstoftoeslag

Advies op maat

Rd4 Bedrijvenservice is trots op Limburg! Als regionale inzamelaar kunnen wij je optimaal adviseren. We houden het graag persoonlijk. Indien gewenst komt onze accountmanager op bezoek om samen te kijken naar de beste oplossingen voor jouw bedrijf. Heb je vragen? Laat het ons weten: geen vraag is ons te gek en we voorzien jou snel van een antwoord. We denken met je mee en zorgen ervoor dat je ontzorgd wordt!

Rd4 Bedrijvenservice: service op rolletjes!

In slechts 4 kliks heb je de bestelling geregeld of een vrijblijvende offerte aangevraagd.


Bekijk & bestel