Service op rolletjes

Klant worden van Rd4? Zo gaat dat!

Jij bent druk met je eigen onderneming en daarom wil je je niet druk hoeven te maken over de afvalinzameling. Ook niet als je wilt overstappen naar een andere afvalinzamelaar. Klant worden bij Rd4 is heel eenvoudig en we ontzorgen je volledig. Hoe dat gaat?

  • Via ons bestelformulier bestel je in slechts vier klikken je container(s).

  • Gebruik onze overstapservice.

  • Je krijgt toegang tot Mijn Rd4 Bedrijvenservice.

  • Heb je een vraag of extra uitleg nodig? Bel ons of onze accountmanager komt bij jou langs.


Lees verder om meer te weten te komen over hoe klant worden bij Rd4 verloopt.

240 660 1100

Aantrekkelijke tarieven

Rd4 Bedrijvenservice heeft pasklare en efficiënte oplossingen en containers klaar staan voor verschillende afval- en grondstofsoorten. Onze tarieven zijn echte all-in tarieven. Als je tarieven vergelijkt, kijk dan goed onder de totaalstreep naar wat je uiteindelijk kwijt bent.

Bij Rd4 Bedrijvenservice krijg je:

  • Scherpe tarieven

  • 10% korting

  • Gratis plaatsing

  • Geen milieu- of brandstoftoeslag


Containers kiezen en bestellen

Jij weet al precies wat je wilt? In slechts 4 kliks heb je de bestelling geregeld of een vrijblijvende offerte aangevraagd. Kies een afvalstroom, containerformaat, ledigingsfrequentie en je korting en zie direct wat je per maand gaat betalen. Plaats meteen je bestelling.

Weet je nog niet precies welke containers of afvalstromen je nodig hebt? Bekijk dan het overzicht van onze tarieven per afvalstroom en containergrootte.


Overstaphulp

Wij zijn natuurlijk super blij dat je kiest voor Rd4! Daarom helpen wij je met overstappen van je huidige afvalinzamelaar naar ons. Of je abonnement nu volgende week, of volgend jaar eindigt. Je kan vandaag al je Rd4 abonnement afsluiten. Wij stellen een opzegbrief op, jij ondertekent en verstuurt de brief. Dat is alles! Vanaf het moment dat jouw huidige contract eindigt gaat je Rd4 abonnement in en staat je nieuwe Rd4 container op de stoep.


Persoonlijk contact en ‘Mijn Rd4 Bedrijvenservice’

Persoonlijk contact vinden wij bij Rd4 Bedrijvenservice erg belangrijk. Veel van onze klanten kennen wij persoonlijk waardoor we precies weten wat hun wensen en behoeften zijn. Heb je een vraag of wil je extra uitleg? Wij maken tijd voor je! En als je dat wilt komt onze accountmanager op bezoek om samen te kijken naar de beste oplossingen voor jouw bedrijf.

In onze digitale ‘Mijn Rd4 Bedrijvenservice’-omgeving vind je de ledigingskalender, facturen en een direct-regelen-formulier waarmee je snel je zaken kunt regelen. In ‘Mijn Rd4 Bedrijvenservice’ kun je ook notificaties aan- of uitzetten die je krijgt voor elke lediging.

E9 A9767 web

Wij zijn altijd dichtbij

Rd4 Bedrijvenservice verzorgt de bedrijfsafvalinzameling voor méér dan 3.500 bedrijven in Zuid- en Midden-Limburg. Naast het inzamelen en verwerken van bedrijfsafval en gevaarlijk afval zorgt onze veegservice, kolkenreiniging, hogedrukreiniging en gladheidbestrijding ervoor dat jouw bedrijfsterrein schoon en veilig toegankelijk is voor medewerkers en klanten.

Rd4 Bedrijvenservice kent Zuid- en Midden-Limburg als geen ander, omdat we al dagelijks voor meer dan 140.000 huishoudens het huishoudelijk afval inzamelen en verwerken. Wij spreken jouw taal en weten wat er in de regio gebeurt.

Wordt klant van Rd4, bestel nu je container.


Container huren