Service op rolletjes

Container huren in Limburg

Door te kiezen voor een lokale partner als Rd4 Bedrijvenservice verminder je als ondernemer jouw ecologische voetafdruk en draag je bij aan een duurzame en groene toekomst. Onze wagens rijden al 25 jaar dagelijks door de straten; we kennen elk weggetje, pleintje en bedrijventerrein. Hierdoor rijden wij de meest efficiënte en brandstofbesparende routes.

Onderneem jij in het mooie Limburg? Kies dan voor Rd4 Bedrijvenservice.

Duurzame keuze

Wat kost een container huren in Limburg?

In slechts 4 klikken heb je op onze website een bestelling geplaatst of een vrijblijvende offerte aangevraagd voor de container die perfect past bij jouw behoeften als ondernemer. Je ziet direct jouw scherpe prijs, zonder plaatsingskosten, milieu- of brandstofheffingen en andere toeslagen.


Bekijk & bestel

Container huren bij Rd4

9 Containerlediging door zijlader

Afvalcontainer in Zuid-Limburg

Onze afvaldiensten in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Beekdaelen, Simpelveld, Vaals, Voerendaal, Eijsden-Margraten en Gulpen-Wittem gelden niet alleen voor de huishoudelijke inzameling van afval en grondstoffen. Onder de noemer Rd4 Bedrijvenservice zijn we ook álle ondernemers van Zuid-Limburg van dienst. Dus ook in Maastricht, Valkenburg, Meerssen, Beek, Stein en Sittard-Geleen.

Afvalcontainer in Midden-Limburg

In Echt-Susteren en Roerdalen zie je de voertuigen van Rd4 dagelijks op de weg. We breiden onze regio’s alleen uit als dat afzettechnisch interessant genoeg is. Zo proberen we bewust met ons brandstofverbruik om te gaan en blijven we een lokale, Limburgse partner.

Welk formaat container heb je nodig?

Weet je niet zeker welke container het beste bij jouw afvalgebruik past? Onze advieswidget berekent het juiste formaat op basis van de geschatte hoeveelheid afval.

Onze service in Limburg reikt verder dan containers

Rd4 Bedrijvenservice verzorgt al 25 jaar de inzameling van afval en grondstoffen bij méér dan 3.500 bedrijven in Zuid- en Midden-Limburg. Maar we doen nog veel meer. Zo houden we bijvoorbeeld ook bedrijfsterreinen schoon en veilig met onze veegservice, kolkenreiniging, hogedrukreiniging en gladheidbestrijding. Een overzicht van onze diensten:

Ontdek wat we nog meer voor jou kunnen betekenen. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om advies te geven en al je vragen te beantwoorden. Neem contact op en we helpen je de beste containerkeuze te maken!

Container huren Limburg

In een handomdraai heb je een offerte geregeld of bestelling geplaatst.

Bekijk & bestel