Boerderijcamping de Limburgerhof

Afvalvraagstukken van een boerderij- en Pinkpop festivalcamping

Heeft jouw bedrijf afvalvraagstukken? Wij van Rd4 Bedrijvenservice geven altijd antwoord! Zo kwam “Boerderijcamping de Limburgerhof" in Landgraaf bij Rd4 Bedrijvenservice terecht.

De vraagstukken:

  • Geopend van april t/m oktober, m.a.w. 5 maanden per jaar geen tot weinig afvalaanbod

  • Pinkpop festivalcamping, m.a.w. van hoogseizoen aanbod naar groot piekaanbod

  • Het goede voorbeeld geven aan campinggasten op het gebied van scheiden van afval en grondstoffen


Of je afvalaanbod redelijk voorspelbaar wisselt zoals door hoog- en laagseizoenen, of kort grote pieken heeft zoals door evenementen. Je krijgt bij ons dienstverlening op maat. Daarnaast zijn wij continu bezig met van afval grondstoffen te maken. Een duurzaam afvalbeleid ondersteunen we graag extra door bijvoorbeeld gratis inzameling van goed gescheiden afval. Ons antwoord op de vraagstukken van Boerderijcamping de Limburgerhof? Dat ziet er ongeveer zo uit:


Lees hieronder meer over onze samenwerking met Boerderijcamping de Limburgerhof.


Rd4 Welkom

Rd4 bedrijfscontainer huren

Bekijk snel en eenvoudig wat een Rd4 container kost, bestel ‘m meteen of stel je vrijblijvende offerte samen.

  • Scherpe tarieven
  • Tot 10% korting
  • Gratis plaatsing
  • Geen milieu- of brandstoftoeslag


Bekijk en bestel

Eigenaar met Rd4 containers

Hoog/laag-aanbod? Geen probleem!

De camping is ieder jaar geopend van april tot en met oktober. Dat zorgt ervoor dat gedurende het hoogseizoen de inzamelfrequentie hoger is dan tijdens het laagseizoen. Geen probleem bij Rd4 Bedrijvenservice, dienstverlening op maat!

“Goed advies, korte lijnen en flexibiliteit vinden we erg belangrijk!”

Schermafbeelding 2023 05 03 om 11 37 38

Pinkpopcamping De Limburgerhof

Ieder jaar tovert “Boerderijcamping De Limburgerhof” de camping om tot een Pinkpopcamping. 1000 Gasten mogen er dan verblijven, met alles wat nodig is om een geslaagd Pinkpopweekend te vieren. Op deze prachtig gelegen plek in Landgraaf komen de festivalbezoekers tot rust. Met busvervoer worden ze weer naar het Pinkpopfestivalterrein gebracht. Naast alle reguliere campingfaciliteiten wordt ook voor de inwendige mens gezorgd; van ontbijt tot een late-night-snack of een lekker biertje van de tap! In de avonduren is er zelfs beveiliging voor extra zorg en veiligheid.

Rd4 Evenementenservice

Tijdens de Pinkpopcamping werkt De Limburgerhof ook samen met Rd4, namelijk met Rd4 Evenementenservice, die een extra afzetcontainer plaatst voor het restafval van de 1000 bezoekers. Ook over deze dienstverlening zijn de eigenaren Anouk en Léon zeer tevreden.


Afzetcontainer 30m3

“Wij zijn zeer tevreden over de service van Rd4 Bedrijvenservice!”

Op klantbezoek

“Boerderijcamping de Limburgerhof" in Landgraaf is inmiddels ruim 7 jaar klant bij Rd4 Bedrijvenservice. De camping heeft een prachtig uitzicht op het Limburgse landschap en beschikt over ruime kampeerplaatsen voor campers, caravans en tenten, alle plaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting. Honden zijn van harte welkom op de boerderijcamping en wifi is er natuurlijk ook!

Voor de kleine campinggasten staan verschillende speeltoestellen op de camping waar ook diverse koeien en pony’s rondlopen. Kortom: alles wat je mag verwachten van een boerderijcamping!

Boerderijcamping de Limburgerhof is landelijk gelegen en toch dicht bij het centrum met een divers aanbod aan winkels. Vanuit de camping zijn er tal van mogelijkheden om dagtochten te maken.

De rust van de natuur en de gezellige Limburgse sfeer op de boerderijcamping zorgen voor een onvergetelijke tijd.

Trots laten de eigenaren Anouk en Léon Reumkens ons het nieuwe sanitair gebouw zien dat voorzien is van alle gemakken en dagelijks netjes wordt onderhouden.

Speelplaats

De klant aan het woord

We laten de eigenaren Anouk en Léon Reumkens graag aan het woord over de samenwerking met Rd4:

“Na enkele verkennende gesprekken in 2016 is in januari 2017 de Rd4-dienstverlening gestart. Goed advies, korte lijnen en flexibiliteit vinden we erg belangrijk, net zoals wij ook onze campinggasten bedienen. Wij vinden het scheiden van afval en grondstoffen noodzakelijk om duurzaam te ondernemen en geven ook naar onze campinggasten toe het goede voorbeeld: naast het apart houden van restafval en papier maken wij ook gebruik van de gratis inzameling van glas en PD (plastic verpakkingsafval en drankkartons). Het is handig dat wij voor elke lediging een automatische notificatie ontvangen, zo weten we precies welke rolcontainer wanneer wordt geleegd. Verder hebben wij via de digitale Mijn-Rd4-omgeving toegang tot de facturen, ledigingskalender en een direct-regelen-pagina. Wij zijn zeer tevreden over de service van Rd4 Bedrijvenservice!”Rd4: uit de regio en voor de regio!

Rd4 Bedrijvenservice is trots op Limburg! Als regionale inzamelaar kunnen wij optimaal adviseren. We houden het graag persoonlijk. Indien gewenst komt onze accountmanager op bezoek om samen te kijken naar de beste oplossingen voor jouw bedrijf. We denken met je mee en zorgen ervoor dat je ontzorgd wordt!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!Neem contact op