Rd4 Gaia Zoo 064 web

samen steeds slimmer

Week van de Afvalhelden 2022

02 maart 2022

Delen

Week van de Afvalhelden

In heel Nederland worden zo'n 30.000 mensen van 7 tot en met 13 maart, die werkzaam zijn in de afvalbranche in het zonnetje gezet. Wij doen hier graag aan mee, want ook bij Rd4 werken veel afvalhelden.

Belangrijk werk laten zien

Tijdens de Week van de Afvalhelden geven we onze medewerkers extra aandacht, om waardering uit te spreken voor hetgeen zij dagelijks doen. De afvalinzameling, afvalsortering of reiniging, het is werk dat vaak wordt ondergewaardeerd. Dit is belangrijk werk dat er toe doet. We trappen de week op maandag af met iets lekkers voor alle medewerkers. Op woensdag delen we ontbijtjes-to-go uit en op vrijdag ontvangt iedereen een kleine attentie. De hele week staan diverse activiteiten gepland. Zo kunnen wethouders en ambtenaren komen ervaren hoe het is om bij ons te werken. Onze mensen nemen hen mee op de vuilnis- of veegwagen. We stomen achter de schermen een Rd4-vlogteam klaar, medewerkers die het leuk vinden om te gaan vloggen en verslag te leggen van al onze activiteiten.

Zwaai eens of steek je duim omhoog

Onze mannen en vrouwen doen meestal stilletjes en ongemerkt hun werk. Hoe leuk zou het zijn als zij in Week van de Afvalhelden ook wat extra aandacht krijgen tijdens hun werkzaamheden op straat? Steek bijvoorbeeld eens een duim omhoog of lach een keertje vriendelijk naar een chauffeur of belader. Of plaats een bericht in het fanboek. Een klein gebaar kan zoveel betekenen!

Ga naar: Week van de Afvalhelden